Monday, July 1, 2013

TOURING & RACING FORMA BOOTS FOR SALE (MALAYSIA)

DESIGNED IN ITALY, MADE IN ROMANIA

SDE Motorsport S.r.l.
Sede legale: 
Piazza Sicilia, 6 - 20146 MILANO (MI) - ITALIA 





Sede operativa: 

Via Giorgione, 5 - 31030 ALTIVOLE (TV) - ITALIA 

Telefono +39 0423 915335





Partita Iva IT 06729650967

Forma Riding Boots Official Website , Click Here:http://www.formaboots.com/

WE ALSO BIKERS.. WE KNOW WHAT BIKERS WANTS...


STEP (1): CHOOSE YOUR FAVORITE DESIGN HERE...






STEP (2): REVIEW YOUR FAVORITE BOOTS HERE...


THE MOST POPULAR FORMA BOOTS IN MALAYSIA:

BOULEVARD Retail Price: RM650 - RM7XX After Discount : CALL ME  !!

MAJESTIC Retail Price: RM650 - RM7XX After Discount : CALL ME  !!
LATINO (LATEST) Retail Price: RM7XX - RM8XX After Discount : CALL ME  !!
VOYAGE Retail Price: RM7XX - RM8XX After Discount : CALL ME  !!
HORIZON Retail Price: RM8XX - RM9XX After Discount : CALL ME  !! No. Stock !)
VELOCITY Retail Price: RM7XX - RM8XX After Discount : CALL ME  !!
ICE (RED/BLACK/BLUE/WHITE Rtl Price: RM98X - RM1XXX After Disc: CALL ME  !!










STEP (3): CHECK YOUR SIZE HERE...




STEP (4): KINDLY CALL / SMS 016-2226004 (ZUL)
TO CHECK SIZE AVAILABILITY

Term and Condition:

1. Our Location / C.O.D at :

Restaurant Ali Maju, Jalan Rampai Niaga 4,
Rampai Business Park,
Sri Rampai Setapak, KL
(GPS Coordinate: N3 11.906 E101 43.650)

2. Postage can be arrange. Postage fees applies.




SHIPPING TO ALL OVER MALAYSIA CAN BE ARRANGE!
(ADD RM40 - WEST MALAYSIA)
(ADD RM60 - EAST MALAYSIA)




READY STOCK FOR ALL MODEL !

 








List of Order / Pending Collection (TQVM !!!) : 








WATCH FORMA ICE BOOTS REVIEW BY COMPETITION ACCESSORIES.COM HERE !


WATCH FORMA VOYAGE BOOTS REVIEW BY COMPETITION ACCESSORIES.COM HERE !

 FORMA ICE REVIEW BY MALAYSIAN MOTORCYCLE MAGAZINE !







OJ Motorcycle Accersories For Sale. Click Here...!!



Fieldsheer Riding Glove For Sale. Click Here...!!!

35 comments:

  1. Thumbs Up for the quality of boots..!! really proven for its waterproof.. hehe... thankque br0....

    ReplyDelete
  2. TQ bro HANAMICHI for the review.. hope u enjoy with your new riding boot..

    ReplyDelete
  3. Bro, Best, superb design & really comfort to wear it. anyway, thanks bro for the quality boots and happy selling..

    ReplyDelete
  4. TQVM bro Kubukara for the review.. hope u satisfied with the boot..

    ReplyDelete
  5. Azzad Hashim bro! ahahha apa pon thumbs up! Quality boots and comfortable sesangat! kena repeat beli ni! ahhaha

    ReplyDelete
  6. TQVM Azzard Hashim... "KeComfortable-lan" Anda Matlamat Kami".. hehe.. pls text me for ur next pillion shoes bro!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, boot forma yang saya tempah dah saya terima. Dari segi kualiti terbaik mungkin sama dengan brand yang lain-lain juga.............SAIFULLAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee.. T.kasih Saifullah.. Selamat bergaya dgn boot baru...

      Delete
  8. TQ bro Zul, semalam dah ambik Forma Latino, pakai memang selesa, tunggu nak redah hujan aje ni nak test dia punya waterproof..

    ReplyDelete
  9. tanpa was was saya membeli Forma Velocity yang sungguh mengancam dan menggoda sehingga sayang untuk dibawa menunggang...walaupon sayang akan ku bawa ia weekend ini...

    thanks bro Zul... second pair coming...

    p/s; jom kite g breakfast ahad ni :-)

    ReplyDelete
  10. terbukti boulevard saya waterproof..dh banyak kali redah hujan..dulu ingat nak buat ride je beli boot ni..sekarang dah jadi kasut harian sebab selesa.tq.(wan desa melawati bukan desa melati..silap tu)

    ReplyDelete
  11. Boot boulevard mmg terbaik.Hujan lebat + redah banjir pun takde hal. 100% waterproof. Tak rugi beli even saya ni ride FZ150i je. Huhu.. (Hafidz Ampang cousin Ash Zuhairi VOG)

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih krn review hafidz!! FZ150i Anda terbaik.. 1 tangki penuh bole pegi more than 300km!! Ramai overlander dari luarnegara beli motor ini untuk overland di malaysia, thailand, laos etc!! Safe ride bro!!

      Delete
  12. Latino mmg terbaik! Proven 100% waterproof. Mmg berbaloi baloi

    ReplyDelete
  13. Tq bro...latino dah sampai. Nak ride ujan kat mlk. So mlm nie tido pakai forma latino......
    Ha......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn smpai tido pelok latino bro.. Haaa

      Delete
  14. Dude Zul, after wearing the Voyage boots for several times, very very comfortable. Kaki pun tak rase lemas. Boleh pakai 24 jam, kalau dah penat sangat touring tu, tido aje pakai boot. Until then, looking forward for my next pair (Forma ICE atau Forma Boulder).

    ReplyDelete
  15. Hohoho bro Aszman from Sarawak... Tq for your kind review..

    ReplyDelete
  16. Salam bro Zulkhairi, maaflah lewat nak review blog ni. No. 40 memang cantik no tu hehe...Boulevard memang terbaiklah bro, hari2 guna buat kerja, puas hati aku...kwn2 kerja kata kasut hebat, aku angkat kening jer...tahniah jual kasut berkualiti, moga murah rezki. Insya Allah ada rezki nanti nak beli utk tuan rumah pulak baru matching hahaha...bnyk ilmu touring nk mintak ni bro mmg kne jumpa lg...

    ReplyDelete
  17. Salam bro zul. Boot boulevard yang baru jer beli last 3 weeks ago mmg terbaik. Waterproof, 100% proven. Last week, ride to krabi, keselesaan boulevard mmg terbukti, good ventilation, kaki x penat, vibration kurang. Sekarang hari-hari guna untuk ride ke tempat kerja, kalau naik krete pon pakai jugak. Dah jadi kasut harian, due to esthetic and comfort reason. Looking forward to buy a new pairs of forma boot ( voyage ) ASAP. ......Firdaus ( versys )

    ReplyDelete
  18. T.kasih on the review bro firdaus.. Voyyage nanti bulan 3 ada..

    ReplyDelete
  19. Assalam bro. nak tanya. Latino, Majestic atau Voyage ada dak size 44. boleh ke dak try dulu tgok size. salam

    ReplyDelete
  20. saiz 44 bagi ketiga2 jenis dah abis buat masa ini.. tapi boulevard masih ada sebab saya order boulevard banyak aritu..

    ReplyDelete
  21. bro, saya punye saiz 44, tapi ramai yg kata better ambik besar satu saiz, kalau ride jauh@lama, kaki tak kebas...betul ke?

    ReplyDelete
  22. Tak betol bro.. Ambil saiz yg selesa di pakai..

    ReplyDelete
  23. bro saiz 5 tuk kasut VELOCITY ada..??
    or 4 1/2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling besar untuk velocity saiz 5 bro.. tp tak banyak..

      Delete
  24. Aku tergoda dan ternoda. Latino dan velocity telah ku ragut semlm. Nikmatnya x terhingga. Thx zulkhairi atas urusan pembelian yg terbaik. Hope more to come bos

    ReplyDelete
  25. http://getmonthlypay.com/index.php?invite=489684

    ReplyDelete
  26. My Forma Latino Boots size 43 received today in good order and condition. Item shipped fast. Highly recommended seller. Thank you Zul Bikers Malaysia.

    ReplyDelete
  27. forma latino boots ada stok lagi ke bro

    ReplyDelete